Kunder

Customers

Numerous of Denmark’s biggest companies and organizations already have an agreement with Danske Krisekorps – and they only pay when they require our assistance. Read more about our customers here.


1-PFA
10-Kriminalforsorgen
11-Aarhus kommune
12-Topdanmark
13-Frederiksberg kommune
15-Aarhus Universitet
2-Dansk Sundhedssikring
20-Danica Pension
21-Nyborg Kommune
22-Lyngby-Taarbæk kommune
23-Kerteminde kommune
24-Faaborg-Midtfyn Kommune
25-Assens Kommune
3-Københavns Professions Højskole
30-Svendborg kommune
31-Halsnæs Kommune
33-Human House
Aarhus Sporveje
Aarhus Universitetshospital
" "Vi har valgt at samarbejde med Dansk Krisekorps A/S, da de kan yde den akutte psykologbistand i de tilfælde, hvor det er nødvendigt. For en arbejdsplads med 10.000 ansatte, hvor liv og død er en del af arbejdslivet, giver det en stor tryghed, at der altid kan tilkaldes psykologbistand. Det er desuden en fordel for os, at vi kun skal betale for de timer, hvor vi bruger ydelserne."   "
Lone Kaiser, Arbejdsmiljøkoordinator, Aarhus Universitetshospital
AIG Danmark
Arbejdernes Landsbank
axa forsikring formidler
Beredskab & Sikkerhed
Beredskabsstyrelsen
Bilka
Boligforeningen AAB
Boligselskabet Sjælland
DAB
Dagrofa
Danish Refugee Council
Dansk Byggeri
" Et af vores medlemsvirksomheder var ude for en grim oplevelse på en byggeplads. Vi oplevede, at Dansk Krisekorps ydede virksomheden en god, hurtig og effektiv hjælp, så de kom over oplevelsen på en god måde. Der var derfor helt naturligt at begynde et samarbejde med Dansk Krisekorps. "
Mette Møller Nielsen, HR, Dansk Byggeri
Dansk Flygtningehjælp
Dansk Journalistforbund
Dansk Supermarked
" Dansk Supermarked A/S har samarbejdet med Dansk Krisekorps siden 1994, hvor den primære anvendelse sker i forbindelse med røverier og overfald i vores butikker. Dansk Krisekorps udviser altid stor forståelse for de særlige problemstillinger i vores branche. De har hurtig responstid, der er altafgørende for det videre forløb, og de yder en målrettet behandling med gode resultater, hvilket er til glæde og gavn for vores medarbejdere. Vi er meget tilfredse med samarbejdet! "
Trine Helle Sørensen, Forsikringsafdelingen, Dansk Supermarked
Delpro
Det Kongelige  Bibliotek
DFDS
Domstolsstyrelsen
DTU
Emerson - Proces Management
" "Vi valgte jer som samarbejdspartner, fordi I samarbejder med vores forsikringsselskab, som er vores udbyder af sundhedsforsikring. I denne forsikring er der akut krisehjælp tilknyttet, hvilken I varetager. Derfor var det et naturligt valg for os, at det blev jer, således at vi som virksomhed, uanset om medarbejderen deltager i sundhedsforsikringen eller ej, kun har én samarbejdspartner på dette område." "
Peter Boeving, Director Human Resources, Marine Tank Management, Emerson - Proces Management
ENABL
ETU forsikring
Euro-center
Europark
" "EuroPark A/S har i en årrække benyttet sig af assistance fra Dansk Krisekorps A/S i de situationer, hvor vores medarbejdere bliver udsat for overfald eller chikane. Dansk Krisekorps har altid hurtigt været på pletten, når vi har haft vores behov, og de har udvist fleksibilitet i forhold til afvikling af samtaler, både i forhold til geografi og tidspunkter. Det er afgørende for EuroPark, at vores samarbejdspartner på dette område er topprofessionel, eftersom vores medarbejdere skal have den bedst mulige assistance i tilfælde af overfald i arbejdets medfør." "
Michael Christensen, Økonomichef/Finance Manager, Europark
Favrskov Forsyning
FDE Padborg
Foss Analytical
Fredensborg kommune
Frederikssund provsti
FællesBo
Føtex
GlaxoSmithKline
Hospitalsenhed Midt
Hørsholm kommune
Information
ITD Padborg
ITD/FDE
" "Vi har i ITD/FDE indgået en aftale med Dansk Krisekorps med henblik på hjælp i virksomheden og til vores medarbejdere i forbindelse med krisesituationer f.eks. pludselige dødsfald (medarbejder eller medarbejders nære familie), akutte livstruende sygdomme hos kolleger m.v. Vi har i dag individuel dækning til psykologhjælp via vores sundhedsforsikring, men den dækker ikke "gruppehjælp" til ex. det team, hvor den ramte medarbejder indgår - eller for den sags skyld hjælp til lederen til at håndtere situationen. Det har vi fået nu via aftalen med Dansk Krisekorps, der har et landsdækkende beredskab, der kan rykke ud med kort varsel og yde psykisk førstehjælp på vores arbejdsplads." "
Jo Madsen, head of HR/internal service, ITD/FDE
jem & fix
Jorgensen Engeneering
Jorton
KAB
KAOSkonsulenterne
Kulturministeriet
Langeland Kommune
MAN Energy Solution
Mandecentret
Marine Tank Management
" Vi valgte jer som samarbejdspartner, fordi I samarbejder med Tryg, som er vores udbyder af sundhedsforsikring. I denne forsikring er der akut krisehjælp tilknyttet, som I varetager. Derfor var det et naturligt valg for os, at det blev jer, således at vi som virksomhed, uanset om medarbejderen deltager i sundhedsforsikringen eller ej, kun har én samarbejdspartner på dette område. "
Peter Boeving, Director Human Resources, Marine Tank Management
Middelfart Kommune
" "Krisekorpset yder en sikker og faglig ansvarlig behandling af vores medarbejdere med stor respekt og fokus på Middelfart Kommune som virksomhed. Vi oplever en god sammenhæng mellem krisekorpsets tilbud og de interne ressourcer, som Middelfart Kommune har valgt at prioritere på medarbejdernes sundhed. Som eksempel kan nævnes det samarbejde, vi oplever mellem vores egen psykolog og krisekorpset, når hun overtager en medarbejder efter det akutte forløb." "
Henrik Mott Frandsen, Arbejdsmiljøchef, Middelfart Kommune
MTHøjgaard
My education
Netto
Nordfyns kommune
Norlys Holding
Novozymes
NRGi
" Dansk Krisekorps har gennem flere år været vores akutte beredskab. Når vi fx har skullet afskedige medarbejdere, har vi aktiveret Dansk Krisekorps med kort varsel og betaler kun, hvis vi faktisk bruger dem. En uvurderlig sikkerhed i svære situationer. "
Jesper Rydal, HR konsulent, NRGi
Nørrebro Teater
Prima Care
Region Midtjylland
Region Syddanmark
Rema 1000
Rockwool
Røde Kors
Scandinavian Tobacco Group
Siemens Gamesa
Siemens Wind Power
Silvan
Simcorp
SOSU Nord
" "Vi valgte at kontakte Dansk Krisekorps i forbindelse med revision af vores beredskabsplaner. Der havde længe været et ønske om mulighed for, at kontakte en krisepsykolog, såfremt behovet skulle opstå. Vi valgte at tegne kontrakt med Dansk Krisekorps, dels fordi vi var blevet anbefalet Dansk Krisekorps og dels ud fra den betragtning at vi ikke bandt os til et fast abonnement, men betaler for den ydelser vi måtte have brug for."   "
Karina Nygaard, HR-chef, SOSU Nord
sport 24
Stark Danmark
Styrelsen for patientklager
Sund & Bælt
Sundby-Hvorup Boligselskab
Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier
Syddjurs
TAMU uddannelse
Telia Company
Thisted Kommune
Total Energies
VUC Roskilde
VUC Vestegnen
" "Vi har valgt Dansk Krisekorps, fordi vi gennem en række samarbejder, har erfaret at krisehjælpen virker, har en ultrakort reaktionstid, brugerne er tilfredse med psykologernes arbejde og resultatet er godt. Endvidere finder vi det attraktivt, at vi ikke skal betale abonnement, men alene pr. ydelse." "
Ole Fabech, Direktør, VUC Vestegnen
Ærø Kommune
Østerbro teater